Παραλία

Ανοικτό ή σκούρο μπλε; Τυρκουάζ ή κρυστάλλινο λευκό; Ποιο από αυτά θα μπορούσε να περιγράψει το χρώμα της παραλίας μας; Κανένα αλλά και όλα μαζί…..

Εστιατόριο

Το προσωπικό του εστιατορίου μας θα σας εξυπηρετήσει πρόθυμα, πάντα με το χαμόγελο της Ελληνικής φιλοξενίας έτσι ώστε να νοιώθετε σαν στο σπίτι σας…..

Καφετέρια

Θα μπορούσαμε να σηκωθούμε νωρίς το πρωί και να ψήσουμε φρέσκο ψωμί, κρουασάν και πίτες για να τα βρείτε έτοιμα όταν θα ξυπνήσετε! Αλλά ένα αρτοποιείο τα κάνει καλύτερα από εμάς και τα φέρνει στην πόρτα μας για σας…..

Δραστηριότητες

Οι κύριες και οι πιο αγαπημένες δραστηριότητες στην παραλία είναι το κολύμπι και η ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες! Αν σας αρέσουν οι δραστηριότητες και είστε λάτρης των θαλάσσιων σπορ έχετε πολλές επιλογές…..

Άτομα με Ειδικές Ανάγκες

Ένα από τα διαμερίσματα στο ισόγειο έχει προσαρμοστεί για άτομα με ειδικές ανάγκες ή χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων.

Μέτρα προστασίας περιβάλλοντος-πελατών

Το ξενοδοχείο εφαρμόζει μέτρα για την καλύτερη φροντίδα της υγιεινής των επισκεπτών του και την προστασία του περιβάλλοντος. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες.

Καθαριότητα

Η καθαριότητα είναι καθημερινή, τα σεντόνια και οι πετσέτες αλλάζονται κάθε 2 ημέρες

Υγιεινή

Η διοίκηση έχει μια ισχυρή πολιτική σε θέματα υγιεινής και επιμένει σε ένα υψηλό επίπεδο καθαριότητας σε όλους τους τομείς