Κρατησεις

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας προσφέρουμε διάφορους τρόπους για να κάνετε κράτηση στο Rouda Bay, για να διαλέξετε αυτόν που σας αρέσει περισσότερο. Παρακαλώ διαβάστε και τους τρεις, μιας και ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα.

Αν γνωρίζετε και εμπιστεύεστε μόνο την ιστοσελίδα Booking.com, θα πρέπει να μαθετε ότι επιβαρύνει το ξενοδοχείο με 15% επιπλέον έξοδα. Τι θα λέγατε εαν χωρίς να αλλάξετε τίποτα στον τρόπο που κάνετε κράτηση, αυτά τα χρήματα αντί της Booking.com, τα δώσουμε σε εσάς, ξεκινώντας από προσφορές στο καφέ και το εστιατόριο μας, μέχρι κρουαζιέρα στο Ιόνιο και δωρεάν διαμονή;

Booking.com

Εαν θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε την κράτησή σας μέσω της Booking.com, τότε πατώντας το link που ακολουθεί πηγαίνετε στο site της εταιρείας για να συνεχίσετε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο μας. Επειδή σας στείλαμε σε αυτούς, εμάς μας δίνουν 10% έκπτωση, και εσείς έχετε δωρεάν σνακ και μη αλκοολούχα ποτά στο καφέ μας ή δωρεάν γεύμα στο εστιατόριο μας! Η σελίδα που θα δείτε, είναι φτιαγμένη από την Booking.com, για το Rouda Bay (μπορείτε να δείτε το Βooking.com στην κορυφή του προγράμματος που χρησιμοποιείτε).

booking

Μηχανή Κρατήσεων

Αν θέλετε ακόμα περισσότερα οφέλη, μπορείτε να κάνετε απευθείας την κράτησή σας μαζί μας, online! Η κράτηση γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως θα την πραγματοποιούσατε στην Booking.com, απλά μέσω του δικού μας συστήματος. Ανάλογα τα άτομα και τον τύπο δωματίου και τις επιπλέον παροχές (πρωινό, ημιδιατροφή), σας παρουσιάζεται ο τιμοκατάλογός μας. Όπως και στην Booking.com, έχετε την δυνατότητα για διαφορετικές εκπτώσεις ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής και την πολιτική ακύρωσης (κανονική τιμή για κρατήσεις με δικαίωμα ακύρωσης μέχρι 21 μέρες πριν ή -10% για πληρωμή όλου του ποσού εφάπαξ χωρίς δικαίωμα ακύρωσης).

booking

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε να μην χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, δεν είστε σίγουροι για τις ημερομηνίες σας, ή θελετε να συνδυάσετε περισσότερα άτομα ή δωμάτια σε μια κράτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας και θα έχετε τις καλύτερες τιμές με εκπτώσεις μέχρι 15% και άλλα προνόμια. Μπορείτε να μας βρείτε μέσω τηλεφώνου, email, Skype, What’s app, Viber, μέχρι και σήματα καπνού!

booking

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail