Διαμονη

4_2

Το είδος των δωματίων που πρέπει να δημιουργηθούν ώστε να είναι και πρακτικά πέρα από όμορφα είναι ίσως η πιο δύσκολη απόφαση που πρέπει να πάρει ένας ξενοδόχος. Με προσεχτική σκέψη αποφασίσαμε να παρέχουμε 5 τύπους δωματίων, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε καλύτερα τις ανάγκες κάθε επισκέπτη:

Κατάλληλο για ζευγάρια ή οικογένειες με 2 παιδιά (μέχρι 15-17 ετών). Αποτελείται από ένα ευρύχωρο δωμάτιο (28-32τ.μ.), το μπάνιο, την κουζίνα και ένα μπαλκόνι με θέα στον υπέροχο κήπο μας.
Ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα, με ξεχωριστή κρεβατοκαμαρα και είσοδο. Προσφέρει ιδιωτικότητα στους γονείς ή σε φιλικά ζευγάρια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα. 
Η προσοχή στην λεπτομέρεια και η θέα στην θάλασσα, καθιστούν αυτό το δωμάτιο (28τ.μ.) ιδανική επιλογή για ζευγάρια όσο και για οικογένειες με 2 παιδιά μέχρι 15 ετών.
Διαθέτει δυο ξεχωριστά υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 6 άτομα. Αποτελεί το πιο ευρύχωρο διαμέρισμά μας και είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά μεγάλης ηλικίας καθώς και για 2 φιλικά ζευγάρια
Tο πιο όμορφο διαμέρισμα μας, με βεράντα με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο. Ιδανική για οικογένειες με 2 παιδιά

Εάν δεν μπορείτε να διαλέξετε ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τύπος δωματίου για εσάς, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε για την καλύτερη απόφαση. Άλλωστε, η Λευκάδα και το Rouda Bay Beach Hotel είναι από μόνα τους εγγύηση για αξέχαστες διακοπές!

360

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail