Ξενοδοχειο

Rouda Bay Hotel

Μετά από πολλά χρόνια επισκέψεων και διακοπών στον Πόρο στην παραλία του Μικρού Γιαλού, ο Δημήτρης και η Μαρία, ιδιοκτήτες πια του ξενοδοχείου Rouda Bay, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ονειρική δουλειά εκεί που η γαλήνη και η ομορφιά κυριαρχούν. Το σχέδιο αυτό έγινε πραγματικότητα μόλις το 2000, όταν το Rouda Bay Hotel είχε ολοκληρωθεί.

10 χρόνια αργότερα, εμείς, τα παιδιά τους, είχαμε την τύχη να συνεχίσουμε τα βήματά τους και τα όνειρά τους. Μετά από μια πλήρη ανακαίνιση, είμαστε εδώ για να φιλοξενήσουμε κάθε επισκέπτη που αναζητά την ξεκούραση και την ειρήνη του μυαλού, σε ένα μαγικό κόλπο που συνδυάζει τα καταπράσινα βουνά με τα κρυστάλλινα νερά.

To Rouda BayHotel βρίσκεται στον Πόρο της Λευκάδας, σε ένα μικρό, ήσυχο χωριό στη νότια πλευρά του νησιού. Οι δύο κοντινότερες πόλεις είναι το Νυδρί στα 15 χιλιόμετρα (που είναι το πιο τουριστικό και  ελκυστικό μέρος του νησιού) και η Λευκάδα στα 32 χιλιόμετρα (η πρωτεύουσα του νησιού). Το Rouda Bay είναι η  ιδανική τοποθεσία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε εστιατόρια και καφετέριες, αλλά διατηρεί και μια γαλήνια ατμόσφαιρα που διακόπτεται μόνο από τον απαλό ήχο των κυμάτων  στην ακτή. Από κάθε σημείο του ξενοδοχείου μας λιγότερο ή περισσότερο μπορείτε να απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου πελάγους που ξεδιπλώνεται στα πόδια σας.

Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε!!!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Επωφεληθειτε απο την προσφορα

Έκπτωση Τιμής

Τo Rouda Bay προσφέρει έκπτωση στα 5 πρώτα μονόχωρα και τα 5 πρώτα δίχωρα δωμάτια. Δείτε την προσφορά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

per night
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ: 26450 95634 ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL

ΒΡΕΙΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ